Sjov for børn i København

Viser 1 deals i København  (Skift)

Giv den gas med vennerne til LokumsRæs
toiletter i en oppustlig arena. Der er
garanti for masser af sjov, hvor alle kan deltage. Her afholdes
turneringer i LokumsRæs, hvor 2 holder dyster
om sejren. Taktik, lokumsruller og fart er altafgørende,
og stemnin

Giv den gas med vennerne til LokumsRæs toiletter i en oppustlig arena. Der er garanti for masser af sjov, hvor alle kan deltage. Her afholdes turneringer i LokumsRæs, hvor 2 holder dyster om sejren. Taktik, lokumsruller og fart er altafgørende, og stemnin

Sweetdeal

Tilbud til oplevelser for børn i Københavnsområdet

Bownty giver dig det bedste overblik over tilbud til oplevelser for børn. Som forældre kan det være svært at finde råd til gode oplevelser sammen med sine børn. Heldigvis er der mange gratis oplevelser i København, men går turen til Lalandia, Bonbonland eller en anden feriepark, så slipper man sjældent gratis. På Bownty finder du deals til børn. 

Rabat på entrebilletter

Hvorfor ikke spare penge på entrebilletterne til en oplevelse sammen med sine børn? Så kan der blive råd til en is eller sodavand i stedet.  

Tilbud på gokart

Tag familien ud og køre gokart på tilbud. Få et adrenalinsus og ræs mod dine børn. Hvem ved, måske er der en Schumacher gemt i dig. Find din deal på gokart på Bownty. 

Deal på Bowling

Strike! Hvem kan ikke lide Bowling? Bowling kan samle hele familien til en sjov aften, hvor der kæmpes om flest strikes. Kombiner det med en middag i den dertilhørende restaurant og nyd samværet med familien. Se om Bownty ikke har en deal på Bowling i dit nærområde.

Spar penge på Paintball

Kan det ikke blive vildt nok, så er Paintball lige sagen. Her er det fuldt lovligt at skyde sine børn (med paintball kugler). Det kan gøre en smule ondt, men bagefter når adrenalinet har lagt sig har man den bedste følelse. Tøv ikke og find et godt tilbud på Paintball på Bownty.